Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord

Activiteiten

Elke dag worden er nieuwe activiteiten georganiseerd, gaande van een afterwork tot een kindernamiddag. Wil je geen enkele activiteit missen? Hou dan het programma zeker in de gaten!

Naast de standen van maar liefst 45 standhouder, kan je op de jaarbeurs terecht voor heel wat entertainment. Benieuwd welke activiteiten er allemaal georganiseerd worden tijdens de Jaarbeurs in Zomergem? Hieronder een overzicht!

Jaarbeurs opent met afterwork 'Meets Lievegem'

Op vrijdagavond 9 november gaat de 71ste jaarbeurs om 17u van start met de afterwork 'Meets Lievegem'. Dé ideale gelegenheid om op vrijdag na het werk het weekend goed in te zetten en te netwerken. Terwijl je geniet van een drankje of gezellig rondwandelt doorheen de beurs, ontmoet je collega-ondernemers uit Lievegem. Het feestje wordt op gang getrokken door een live optreden van 'La Folie Jolie'.

Laat je verrassen door Renewers

Renewers is een nieuw onlineplatform, waar je echt groene én lokale energie kunt aankopen. 100% groene energie die geproduceerd wordt door lokale, kleinschalige bio-projecten uit de buurt. Agro-energiek, is een pionier op het platform. Samen staan ze op de beurs met een leuke en interactieve stand.

"Enkel op zaterdagnamiddag zijn er tal van leuke prijzen te winnen met een draai aan het rad."

Sportief bezig zijn?  Wel, wat vind je van ….. rijden op een energiefiets geconnecteerd met een blender waar een smoothie mee gemaakt wordt van bio-producten. Tijdens het rijden wordt de smoothie gemaakt. De fiets blijft ter plaatse en de fietser kan dan tijdens de beurs genieten van een heerlijke smoothie.

of ….. win een klein zakje met gedroogde mest, als voedsel voor je planten, een bijproduct van het biogasproces van Agro-energiek.

of  …. een pot met een plantje wat de circulaire economie symboliseert. Je ziet voor elk wat wils maar enkel op zaterdagnamiddag!

Shuttledienst

van 14u00 tot 19u30

Wij bieden aan onze bezoekers een nieuwe service aan. Op zondagmiddag vanaf 14 uur is er een “shuttledienst”  voorzien, vanaf de parkings van Aldi, Smatch en Okay. Je parkeert je wagen veilig en reglementair en je wordt met een wagen van BMW De Mey naar de beurs gebracht. Tot 19u30 zullen er wagens heen en weer rijden tussen jaarbeurs en parkings. Profiteer van deze service! Dan hoef je niet te moeten zoeken naar een parkeerplaats! 

Kidsnamiddag

van 14u30 tot 17u30

Wij betoveren iedereen met een gek, grappig, eigenaardig, feestelijk, kunstzinnig of donzig kapsel. Kappers zijn niet enkel haarartiesten, het zijn ook kakelende babbelaars. Van wachtrij tot klant: iedereen hoort gedichten, kan meezingen, luistert naar verhaaltjes, speelt mee en noem maar op. Daarnaast zal de ballonnenplooier, een vertegenwoordiger in kneedbare vormen, je  leren om een zwaard, kroon of een ingewikkeld dier te maken. Dit alles i.s.m. ‘Kip van Troje’- reizend speeltheater. 

Kip van Troje is een professioneel theatergezelschap. Gent is dan wel het broednest van Kip, toch reizen ze met hun 'reizend speeltheater' heel Vlaanderen rond. Zondag 11 november komen ze ook langs op de Jaarbeurs in Zomergem en zorgen ze voor kinderanimatie met het Poëtisch Kapsalon ven ballonnenplooier Neus.

Foto Kidsnamiddag Jaarbeurs

 

Programma Jaarbeurs Zomergem

  • Vrijdag 9 november open van 17u00 tot 22u00, met afterwork 'Meets Lievegem'.
  • Zaterdag 10 november open van 14u00 tot 20u00, laat je verrassen door Renewers. Er zijn tal van leuke prijzen te winnen met een draai aan het rad.
  • Zondag 11 november open van 11u00 tot 19u00, met shuttledienst vanaf 14u00 en kidsnamiddag met Poëtisch Kapsalon van Kip van Troye en ballonnenplooier Neus vanaf 14u30

BEKIJK BEREIKBAARHEID

 

 

Logo's provincie en gemeente

 

Wil je ook lid worden van Zelfstandig Ondernemend Zomergem?

Lid worden

© ZOZ Zomergem, 2019 Design by Emilie Lippens, Code by webflow