Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord

Algemeen

De jaarbeurs is een echte ontmoetingsplaats waar zelfstandigen hun producten aan het grote publiek kunnen presenteren. 

Met de 71ste editie van de Jaarbeurs en de 30ste Autoshow in aantocht wil ZOZ en JOZ doorgaan op het elan van het afgelopen jaar. De jaarbeurs is meer dan ooit in de ban van kwaliteit, beleven en verrassen. Dit wordt consequent doorgezet in het aanbod van standhouders, inrichting van de beurs, aankleding van de standen en de diverse activiteiten. 

45 standhouders

De verfrissende aanpak wordt consequent doorgetrokken in het aanbod van de standhouders. Naast de vaste waarden van de beurs verwelkomen we ook tal van nieuwe standhouders uit branches als bouw, renovatie, decoratie, meubelen, auto's, motoren, fietsen, vrije tijd, wijnen, reizen, kledij, juwelen en kunst. Voor de 30ste autoshow zijn er 8 automerken te bewonderen: Audi, Volkswagen Seat, Skoda, Citroën, BMW, Mazda en Ford. Alles bij elkaar verwachen we dit jaar maar liefst 45 standhouders. De lijst vind je bij exposanten.

Al benieuwd hoe dit er allemaal zal uitzien? Op zoek naar nieuwe ideeën voor huis of tuin? U bent aan het bouwen of verbouwen? U bent toe aan een nieuwe wagen? Of wilt u een gezellige uitstap maken? Dan heten wij u van harte welkom op 9,10 en 11november, in het sportcentrum “Den Boer” waar we samen gaan voor een weekend vol sfeer, gezelligheid en beleving!

Foto Standhouder Jaarbeurs

Photobooth

Net als vorig jaar is er een fotozuil waar je een origineel kiekje kan laten maken van jezelf en dit meteen kan delen met je vrienden op Facebook of andere sociale media. Iets voor jou? Kom het zien, uitproberen en het resultaat bekijken op de 71ste jaarbeurs!

Foto Photobooth Jaarbeurs

3 centrale hotspots

Napraten bij een lekkere  koffie met pannenkoek, gezellig keuvelen bij een goed glas wijn, een lekker biertje een frisse cola of water, een kleinigheid eten,... ? Dat kan op 3 verschillende plaatsen in de beurs. Bovendien zijn er op die hotspots ook nog andere dingen te beleven.

Foto Hotspots Jaarbeurs

Foodtrucks serveren lekkers

Liefhebbers van de betere snack worden op de jaarbeurs op hun wenken bediend. Drie professionele foodtrucks zorgen namelijk heel het weekend lang voor lekkere hapjes. Pasta La Vista serveert heerlijke pasta's, bij Just Burger zit je goed voor stevige gourmet burgers en Bubba maakt op Zomergem Jaarbeurs artisanale kroketten.

“De gezelligste beurs van het Meetjesland.” 

Foto jaarbeurs

Openingsuren

  • Vrijdag 9 november van 17 tot 22 uur
  • Zaterdag 10 november van 14 tot 20 uur
  • Zondag 11 november van 11 tot 19 uur

BEKIJK ACTIVITEITEN

 

 

Logo's provincie en gemeente

Wil je ook lid worden van Zelfstandig Ondernemend Zomergem?

Lid worden

© ZOZ Zomergem, 2019 Design by Emilie Lippens, Code by webflow