Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord

Vrijwilligers Jaarbeurs Zomergem

Wil je graag zelf de handen uit de mouwen steken en er samen voor zorgen dat de jaarbeurs een topeditie wordt? We zijn steeds op zoek naar vrijwilligers!

Heb je interesse om mee te werken aan de opbouw, organisatie of afbraak van de Jaarbeurs? Zelfstandig Ondernemend Zomergem is steeds op zoek naar helpende handen! 

Helpende handen gezocht

Zelfstandig Ondernemed Zomergem en Jong Ondernemend Zomergem is steeds op zoek naar vrijwilligers om de Jaarbeurs in goede banen te leiden. Ben je gemotiveerd en gedreven om er dit jaar een topeditie van te maken? Dan bij jij de geknipte persoon! We garanderen alvast dat je in een geweldig team terecht komt.

Foto Vrijwilligers Jaarbeurs

De organisatie van de Jaarbeurs in Zomergem heeft ons de mogelijkheid gegeven om tal van mooie dingen te organiseren, zowel voor ZOZ als voor jonge ondernemers. Nieuwe ondernemers een duwtje in de rug geven, dat is waarvoor we het doen!

“Via Jong Ondernemend Zomergem en Zelfstandig Ondernemend Zomergem heb ik verschillende ondernemers van dezelfde leeftijd leren kennen.” 

Interesse?

Zou je je graag opgeven als vrijwiliger? Stuur een mailtje naar secretariaat@zozomergem.be en vermeld welke dagen je beschikbaar bent. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

STANDHOUDER WORDEN

 

 

Logo's provincie en gemeente

Wil je ook lid worden van Zelfstandig Ondernemend Zomergem?

Lid worden

© ZOZ Zomergem, 2019 Design by Emilie Lippens, Code by webflow